NY ROLLE TIL KVEJBORG

Heine "Puffin" Withereig

Heine "Puffin" Withereig

Freelance skribent og content creator for Jyderup Parrots

Find ham her
Heine "Puffin" Withereig

Heine "Puffin" Withereig

Freelance skribent og content creator for Jyderup Parrots

Find ham her

Joachim “Kvejborg” Kvejborg træder ind som assistant coach og får hovedansvaret for holdets træning indtil d. 16. Maj grundet eksamenspres på ko5te’s studie.

Vi i Jyderup har stor fokus på at sikre vores aktører og spillere har en god og sund balance mellem arbejde, studie og esport.

 

I forbindelse med Kvejborgs nye rolle har vi lavet et kort interview med hovedpersonen, for at få hans tanker på det hele:

Hvad gør at du har interesse for at være coach?

Det der tiltaler mig ved coaching er den erfaring jeg har fået ved at være fodboldtræner i Vejle Boldklub, hvor jeg træner U13 Elite holdet. Derudover er jeg ved at tage en professionel fodboldtræneruddannelse. Disse erfaringer tager jeg med over i CS regi, hvilket betyder jeg kan give en unik indsigt i coaching rollen og performance aspektet for spillerne.

 

Den stigma at coaches/trænere er gamle røvhuller, er misvisende efter jeg selv har fået erfaring med rollen. Jeg har et stort bagland når det kommer til coaching, hvilket har givet mig mange idéer og innovative måder at spille cs på, hvilket Jyderup giver mig rammerne for at kunne udføre.

Transition fra analytiker til assistent coach.

Jeg kommer til at være en større del af holdet, hvor jeg får mere indflydelse på både spillere, map pool, spilfilosofi. I takt med det her forventer jeg flere arbejdstimer, som jeg ser frem til med de fantastiske spillere og det fantastiske bagland som er i Jyderup

Dig og ko5te’s samarbejde

Aftalen med Jyderup lyder på at jeg er solo coach for main holdet indtil d. 16. Maj, da ko5te er under eksamenspres og her forventer jeg at kunne have specielt meget indflydelse på vores spillestil og spilfilosofi. I den her tid skal jeg bruge tiden på at finde ud af hvad jeg gerne vil bruge den her rolle til, hvor mine styrker og svagheder ligger og for at se det hele an. Efter den her periode laver vi en evaluering om denne konstellation og et fremtidigt samarbejde.

Hvorfor faldte valget på Jyderup?

Mit valg på Jyderup ligger i at jeg selv skulle have været spiller, men grundet nogle udfordringer, så vi i fællesskab en bedre mulighed på længere sigt med mig i analyst rollen. Dette har sig udviklet sig til en prøveperiode som Assistant Coach, da begge parter oplevede god feedback og et godt samarbejde. Personligt blev jeg fanget at man i en klub som Jyderup er first-movers på mange punkter og bryder barrieren af hvad et 1. divisionshold faktisk kan gøre.

 

Grundet baglandets styrke og stabilitet så ser jeg det ikke som en engangsforestilling, men nærmere som et længere samarbejde, hvor jeg også har indflydelse på beslutninger der bliver taget ift. main holdet.

#PARROTMADNESS