Erstatningerne Er Fundet!

Heine "Puffin" Withereig

Heine "Puffin" Withereig

Freelance skribent og content creator for Jyderup Parrots

Find ham her
Heine "Puffin" Withereig

Heine "Puffin" Withereig

Freelance skribent og content creator for Jyderup Parrots

Find ham her

Med afgangen af Simon ”kvall” Boch efterlod det vores hold med en tom plads, hvor den nye erstatning nu er fundet i form af René ”ZorenZen” Sørensen. Derudover har vi med afgangen af Tauson fundet hans erstatning i en 2. Div spiller som har udvist stor potentiale.

 

ZorenZen har vist gode takter både på dansk og internationale hold, hvor hans arbejdsmorale, skillset og humør gør det til et perfekt match med resten af spillerne! Hovedpersonen selv ser frem til arbejdet og er imponeret over hvor åbent holdet er for at tilpasse spilfilosofien, så han kan performe bedst og føle sig komfortabel. I nedenstående interview uddyber ZorenZen selv omkring valget og hans forventninger af dette samarbejde:

”(…) Jeg vil sige at det er lidt en blanding af at det var en professionel håndtering, men samtidigt med spillerne også overraskede mig positivt, og det var ligesom også med til at sige at jeg gerne vil give det et forsøg . Jeg kan godt se mig i det her, så må vi se hvad det så kommer til at giv (…) Lige nu føles det godt og det er det jeg tager med.” – ZorenZen

 

Efterfølgende blev holdet In-Game-Leader Rasmus ”Equip” Christensen også interviewet om hvad grundlaget for at valget netop faldte på ZorenZen:

”(…) Allerede første dag viste han engagement. Altså han mødte ind og kom hurtigt med kritik og prøvede at sætte sit eget præg på vores spil og det kan vi godt lide. Fordi vi godt kan lide spillere som gør ekstra, det så vi alle sammen som at gøre noget ekstra, så det var derfor vi endte med ham og besluttede os ret hurtigt for at det ligesom skulle være ham.” – Equip om ZorenZen

Udover Zorenzen præsentere vi også et lidt mere ukendt talent som vi har hevet op fra 2. Div som nu får mulighed for at vise sit værd nemlig Alexander “tOPZ” Dahl.

tOPZ er planlagt til en start til at spille sæsonen ud med os så må vi se hvad tiden viser – Udtaler Frederik “Dax” Ottosen sig.

 

Uden yderligere omsvøb byder vi kæmpe velkommen til ZorenZen og tOPZ! Vi glæder os til at tage den danske CS:GO scene med storm!

Dette betyder at det fuldendte lineup er følgende:

Daniel “Glockey” Kofoed (Rifler)

Alexander “tOPZ” Dahl (Rifler) 

Jacob “Thugger” Høeg (Rifler)

Rene “Zorenzen” Sørensen (AWP)

Rasmus “Equip” Christensen (IGL)

Christoffer “ko5te” Kostelac (Coach)