Held og lykke til Staehr!

Heine "Puffin" Withereig

Heine "Puffin" Withereig

Freelance skribent og content creator for Jyderup Parrots

Find ham her
Heine "Puffin" Withereig

Heine "Puffin" Withereig

Freelance skribent og content creator for Jyderup Parrots

Find ham her

Billedtekst: Ovenfor er der et interview med Staehr, hvor han selv sætter ord på salget, samt hans udvikling hos Jyderup

I dag er tiden kommet, hvor Victor ”Staehr” Hansen forlader os og søger nye veje! I vores tid med Staehr har han været en nøglespiller i vores oprykning fra Elgiganten Ligaen 2. Division til 1. Division, samt vores oprykning fra ESEA Open til Intermediate.

 

”Jeg føler at, får den lære eller IGL, som er god til at lære mig ting og hvordan man spiller på en optimal måde, tror jeg at jeg kan udvikle mig endnu mere og blive endnu bedre. Ikke nok med det, vil jeg også sige at jeg altid gerne vil lære mere og altid grinder og prøver at opnå det mål jeg har sat mig.” – Victor ”Staehr” Hansen

 

Med salget her, står vi fast på at Staehr er klar til at tage imod de udfordringer der kommer til ham i fremtiden, og med hans gode arbejdsvilje, morale og mentalitet skal han nok tage fat med begge hænder og hive til sig.

Lidt stats fra Staehrs første sæson hos Jyderup i ESEA OPEN 

 

”Jeg føler at, får den lære eller IGL, som er god til at lære mig ting og hvordan man spiller på en optimal måde, tror jeg at jeg kan udvikle mig endnu mere og blive endnu bedre"

– Victor ”Staehr” Hansen

Billedtekst: Ovenfor er der et interview med Staehr, hvor han selv sætter ord på salget, samt hans udvikling hos Jyderup

Forholdet mellem Staehr og Jyderup har ikke været andet end en stor succes og sender et vigtigt signal om at når spillerne forlader os, er de klar til det næste niveau. Vores vision for Counter-Strike går på at træne yngre spillere op og give dem de bedste rammer, så de er klar til at takle de udfordringer der kommer på det næste niveau!

 

”Det er klart at Staehr er ung, det betyder meget at han kun er 16 for hans fremtid. Han kommer ind og spiller med nogle spillere som er væsentligt mere etablerede  så han får en mulighed for at skabe et navn. […] Jeg tror helt klart hans fremtid er toppen af dansk CS, hvis han fortsætter som han gør. […] Så jeg føler hvis han fortsætter det som han har gjort her.

 

Fortsætter den udvikling og det hårde arbejde, så skal han nok komme langt. Mine predictions for Staehr er helt klart toppen af den danske scene, hvis han fortsætter med det hårde arbejde tror jeg også han har muligheden for at gå hele vejen ” – Frederik ”Dax” Ottosen

"Mine predictions for Staehr er helt klart toppen af den danske scene, hvis han fortsætter med det hårde arbejde tror jeg også han har muligheden for at gå hele vejen ”

– Frederik "Dax" Ottosen - Manager for Jyderup Enigma

Dette betyder at det fuldendte lineup er følgende:

Daniel “Glockey” Kofoed (Rifler)

 

Sebastian “Tauson” Tauson (Rifler)

 

Jacob “Thugger” Høeg (Rifler)

 

Simon “kvall” Boch (AWP)

 

Rasmus “Equip” Christensen (IGL)

 

Christoffer “ko5te” Kostelac (Coach)


Vi takker for Staehrs hårde arbejde og dedikation. Det har været en fornøjelse at have en spiller som Staehr være en del af vores hold og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden!